بهار 1400 و بهاری دیگر در محصولات نشاگسترپردیس با ساخت درپوش تانکر دوجداره پلی اتیلن

جهان امروز تشنه نوآوری و ابتکارات جدید و خلاقانه است و همین امر باعث بهبود بیشتر و سریعتر شرایط زندگی در سرتاسر این کره خاکی شده است. وقت آن رسیده است تا با به کار گرفتن توانمندی ها و استعدادها علاوه بر به روز بودن و بهینه سازی محصولات تولید شده در یک مجموعه، سعی بر آن داشته باشیم از سرعت حاکم بر تکنولوژی دنیا پیشی بگیریم و همیشه ایده های جدیدی جهت پیشبرد اهداف خود داشته باشیم.

شرکت نشاگسترپردیس با ربع قرن تجربه در زمینه تولید لوله های دوجداره پلی اتیلن با چگالی بالا در سال “تولید ، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها”  با ارائه محصول جدید خود بار دیگر نشان داد که نه تنها تولید محصولات به روز متکی بر دانش و تجربه متخصصین خود، مشتری مداری و ارائه محصولات با کیفیت و متنوع، اشتغال زایی و کارآفرینی و توجه به مسایل زیست محیطی در درجه بالای اهمیت خود قرار دارد، بلکه بالا نگهداشتن کشور عزیزمان ایران در سطح اول رقابت جهانی و نوآوری مهمترین اصول خط مشی این شرکت می باشد.

شرکت نشاگسترپردیس واقع در استان قزوین مفتخر است محصول جدید خود را تحت عنوان درپوش محدب پلی اتیلنی با استفاده از فناوری پرینت 3 بعدی به مشتریان عزیز و محترم خود معرفی نماید. این روش ساخت مخزن سپتیک با استفاده از درپوش های محدب برای اولین بار در دنیا توسط متخصصین و مهندسین شرکت نشاگسترپردیس طراحی شده و به مرحله ساخت و بهره برداری رسیده است.

پرینت ۳ بعدی یا ساخت افزایشی به فرآیند تولید قطعات سه بعدی از فایل دیجیتالی آن گفته می شود. این تکنولوژی به این علت که طراحی از طریق کامپیوتر و پرینتر 3 بعدی به طور مستقیم منجر به تولید قطعه فیزیکی می شود، مهم می باشد. فرآیند تولید افزایشی یک شی، با قرار دادن لایه های متوالی از مواد اولیه ایجاد می شود و این روند تا تکمیل قطعه ادامه می یابد. هر یک از این لایه ها را می توان به عنوان یک مقطع افقی نازک برش از قطعه نهایی مشاهده کرد. ساخت افزایشی مخالف ساخت کاهشی که در آن با برداشتن یا ایجاد حفره قطعه نهایی شکل می گیرد، می باشد. در نتیجه ساخت افزایشی به شما این امکان را می دهد تا برای ارائه خدمات پرینتر ۳ بعدی اشکال پیچیده تر و با استفاده از مواد کمتر و زمان ساخت کمتر نسبت به روش های تولید سنتی ایجاد کنید. همانطور که می دانیم در تولید سنتی فرآیند تولید قطعه نیاز به طی کردن مراحل مختلفی دارد. یکی از دیگر مزایای پرینت سه بعدی تک مرحله ای بودن فرآیند تولید می باشد.


همچنین بخوانید: پکیج تصفیه فاضلاب بهداشتی و صنعتی


فرایند پرینت ۳ بعدی با ایجاد یک فایل دیجیتالی توسط نرم افزارهای طراحی کامپیوتری مانند اتوکد، سالیدوورک و … یا اسکن سه بعدی یک قطعه آغاز می شود. پس از تکمیل طراحی، فایل ایجاد شده را به منظور قابلیت خوانا بودن برای نرم افزارهای اسلایسر به فرمت STL  تبدیل می کنند. پس از آن فایل STL  باید توسط نرم افزارهای اسلایسر به صدها و یا هزاران لایه های دو بعدی تقسیم شود. یک پرینتر سه بعدی با تشکیل این لایه های دو بعدی بر روی یکدیگر قطعه سه بعدی را تولید می کند. تمامی فایل های طراحی شده بدون در نظر گرفتن نوع تکنولوژی پرینت
۳ بعدی باید قبل از پرینت به لایه های دوبعدی تقسیم شوند. ضخامت این لایه ها توسط کاربر و براساس نوع تکنولوژی پرینت سه بعدی، مواد مورد استفاده و زمان بندی پروژه تعیین می شود. ضخامت لایه کمتر به زمان بیشتری برای پرینت نیاز داشته اما سطح بیرونی قطعه یکنواخت تر می شود.

تا به امروز در تمام نقاط ایران جهت بستن دو انتهای تانکرهای پلی اتیلنی از روش های مختلفی استفاده می شد که هر کدام چالش ها و معایب خاص خود را از لحاظ اجرایی بودن دارا می باشند. عمده روش های بستن دو انتهای تانکرها شامل استفاده از ورق های پلی اتیلنی و صاف نمودن لوله های با پروفیل کم ارتفاع می باشند. در استفاده از ورق پلی اتیلنی جهت بستن تانکرها بزرگترین مشکل عدم هم جنس بودن ورق درپوش و جنس بدنه تانکر می باشد. این مشکل باعث عدم جوشکاری مناسب در اتصال ورق پلی اتیلن به بدنه تانکر می شود و در ساخت، حمل و نقل و بهره برداری دچار شکستن از محل جوش می شود. در روش صاف کردن لوله به علت نوع ساخت لوله های اسپیرال که مابین هر پروفیل خط جوش وجود دارد، حرارت ایجاد شده جهت نرم شدن لوله و صاف شدن آن باعث از بین رفتن خاصیت آب بندی جوش های بین پروفیل ها شده و همچنین تنش های اضافی حرارتی که به لوله وارد و باعث کم شدن مقاومت لازم در دو انتهای تانکر می شود.

بنابراین با توجه به تحقیقات میدانی انجام گرفته در زمینه ساخت مخازن پلی اتیلنی، لوله پلی اتیلن دوجداره، لوله کاروگیت و اظهارنظرات مشتریان و بازار هدف این محصول، متخصصین و مهندسین شرکت نشاگسترپردیس بر آن شدند تا جهت حذف این مسائل و چالش ها محصولی جدید به بازار ارائه نمایند تا علاوه بر اهداف گفته شده، خصوصا در مخازن پلی اتیلنی روزمینی شکل تانکر بسیار زیبا و چشم نواز شود و از لحاظ یک طرح صنعتی مناسب و شیک حرفی برای گفتن داشته باشد.

تولید درپوش های محدب برای تانکرهای پلی اتیلنی دوجداره با اسفاده از فناوری پرینت سه بعدی علاوه بر مواردی که قبلا گفته شد در دو نوع مخازن روزمینی و دفنی قابل استفاده است و در هر دو نوع نصب شرایط بهره برداری محصول را بسیار بهبود بخشیده است. در مخازن دفنی به سبب وجود نیروهای خارجی ناشی از وزن خاک بالاسر و بارهای ترافیکی موجود، با توجه به محدب بودن و داشتن سطح تنش بیشتر، تنش های ناشی از این نیروها را کمتر نموده است. در مخازن روزمینی بیشترین اثر تنش ناشی از نیروهای سیال داخلی است که در این حالت هم سطح تنش بیشتر شرایط بهره برداری بهتری را فراهم می کند و نیاز کمتری به ساخت سازه های نگهدارنده برای مخزن وجود خواهد داشت.

این مقاله توسط تیم محتوای نشاگستر پردیس نوشته شده است، امیدواریم مورد اقبال پیمانکاران و کاربران عزیز قرار گرفته باشد.

5/5 - (1 امتیاز)